?>
  • +32 11 111 019
  • info@artac.be

Trudo JeugdKoor

🎢 Ontdek je Stem met het Trudo JeugdKoor! 🎢

Maak kennis met de betoverende wereld van muziek en zang met het Trudo JeugdKoor. Ons koor is de ideale plek voor jonge zangers en zangeressen om hun stem te laten schitteren en vriendschappen te smeden voor het leven.

🎡 Wat bieden we?

🌟 Zanglessen voor alle niveaus: Of je nu een beginnende zanger bent of al enige ervaring hebt, ons koor verwelkomt alle talenten. Onze ervaren coaches helpen je groeien en te ontwikkelen.

🎼 Samen Zingen: In het Trudo JeugdKoor zingen jongeren samen in harmonie. Ze leren niet alleen over muziek, maar ook over samenwerking, teamgeest en het plezier van samenzang.

🎭 Optredens en Vriendschappen: Onze koorleden treden regelmatig op, wat een geweldige kans biedt om hun podiumvaardigheden te verbeteren en vriendschappen te koesteren.

πŸ‘¦πŸ‘§ Jong geleerd…: Het Trudo JeugdKoor is toegankelijk voor jongeren vanaf 7 jaar leeftijden.

🎹 Muzikale Groei: We streven ernaar om de muzikale groei en zelfvertrouwen van elk lid te vergroten, terwijl we een diepe liefde voor zang koesteren.

🌟 Ervaar de vreugde van muziek en samenzang met het Trudo JeugdKoor. Schrijf je nu in voor een geweldige reis vol muziek, vriendschappen en zelfontplooiing!

Met het Trudo JeugdKoor ontdekken jongeren de kracht van hun stemmen en creΓ«ren ze herinneringen die een leven lang meegaan. Welkom bij ons muzikale avontuur!