?>
  • +32 11 111 019
  • info@artac.be

Over Ons

Welkom bij ARTAC vzw, waar passie voor kunst en cultuur samensmelt met een diepgewortelde toewijding aan gemeenschap en creatieve expressie. Wij zijn een dynamische non-profitorganisatie die gedreven wordt door een enkelvoudige, maar krachtige visie: kunst toegankelijk maken voor iedereen.

 

🎨 Onze Missie

ARTAC vzw is opgericht met als missie om kunst & cultuur te bevorderen als een bron van inspiratie en groei voor individuen en gemeenschappen. We geloven in de transformerende kracht van kunst om mensen samen te brengen, te stimuleren en te verrijken. Onze activiteiten zijn gericht op het ondersteunen van kunstenaars, het creëren van kansen voor de gemeenschap en het koesteren van creativiteit in al zijn vormen.

 

🤝 Wat We Doen

Onze activiteiten omvatten een breed scala aan initiatieven, waaronder theaterproducties, workshops, culturele evenementen en educatieve programma’s. We brengen kunstenaars van verschillende achtergronden samen om hun werk te presenteren en te delen, terwijl we ook de artistieke ontwikkeling en het culturele begrip in onze gemeenschap bevorderen.

 

🌍 Onze Gemeenschap

ARTAC vzw is trots op de diversiteit van onze gemeenschap. We verwelkomen kunstliefhebbers, kunstenaars, en culturele enthousiastelingen van alle leeftijden en achtergronden. Samen creëren we een inclusieve ruimte waar iedereen zich vrij kan uiten en ontwikkelen.

 

🎓Ons systeem

Ons sterkste punt is dat onze coaches actief zijn in het artistieke bedrijfsleven en zich niet enkel hebben gericht op het didactische. Hierdoor kunnen we onze cursussen en workshops continu aanpassen aan de noden van onze mooie, maar immer ontwikkelende sector. Dit heeft in de voorbije jaren geleid tot de ontwikkeling van een Coöperatief Onderwijssysteem, waar theorie en praktijk hand in hand gaan. Kort komt het hier op neer:

Onze basisworkshops zijn verdeeld in 8 niveau’s, waarvan 4 uitvoerende en 4 didactische:

– Liefhebber (Uitvoerend)
– Doorzetter (Uitvoerend)
– Fanaat (Uitvoerend)
– Kandidaat (Uitvoerend)

– Aspirant (Didactisch)
– Coach (Didactisch)
– Instructeur (Didactisch)
– Afdelingshoofd (Didactisch)

Om een niveau te voltooien moet een deelnemer eerst de theoretische component doorlopen en daarna in de vorm van een praktijktest of stage de competenties aantonen.
Naast de basisworkshops zijn er ook specialisaties te verwezenlijken, zoals Camera-acteren, Podcastregie, Voice-acting,…
De basisworkshops zijn momenteel:

– Koor
– Fotografie
– Videografie
– Theatertechniek
– Showfighting
– Junior Showbeesten
– Theater
– Dans

Bij elke opleiding mag je een portie persoonlijke begeleiding verwachten.

 

Privécoachings op Maat bij ARTAC vzw

Bij ARTAC vzw bieden we privécoachings voor al onze lessen en workshops. Dit betekent dat je individuele aandacht krijgt om je artistieke vaardigheden en groei te maximaliseren.

🌟 Op Maat Gemaakt voor Jou: Of je nu aan specifieke vaardigheden wilt werken of een gepersonaliseerde artistieke reis wilt, onze privécoachings zijn flexibel en op maat gemaakt.

🔗 Hoe Je Kunt Beginnen: Neem contact met ons op via [contactgegevens] om je behoeften te bespreken en een programma te creëren dat perfect aansluit bij jouw doelen.

Bij ARTAC vzw zetten we ons in voor jouw creatieve groei en zelfexpressie. Welkom bij een wereld van artistieke mogelijkheden en persoonlijke begeleiding.

 

📞 Contact en Samenwerking

Ben je geïnteresseerd in het ondersteunen van onze missie, samenwerken of deelnemen aan onze evenementen? Neem gerust contact met ons op via admin@artac.be Samen kunnen we de wereld van kunst & cultuur verder verkennen en vieren.

Samen streven we naar een wereld waarin creativiteit wordt gevierd, kunst wordt gekoesterd en gemeenschappen worden versterkt.

Aspirant Noah

Aspirant Lindsay

Coach Cloë

Coach Febe

Coach Kouter

Instructeur Faye

Afdelingshoofd Yorgo