?>
  • +32 11 111 019
  • info@artac.be

Junior Showbeesten

🌟 Ontdek de Ster in jouw kleuter met “Junior Showbeesten!” 🌟

Is jouw kleuter een geboren entertainer? Houden ze van zingen, dansen, en spelen? Dan is “Junior Showbeesten” de perfecte workshop om hun creativiteit te laten stralen!

🎭 Wat bieden we aan?

🌈 Toneel & Acteren: Laat je kleuter op het podium stappen en de wereld van verbeelding betreden. Ze zullen leren hoe ze verschillende personages kunnen worden en verhalen tot leven kunnen brengen.

πŸ’ƒ Dans & Beweging: Onze ervaren coaches zullen je kleintje begeleiden in leuke dansroutines. Ze zullen coole dansbewegingen leren en hun ritmegevoel ontwikkelen.

🎀 Zang & Muziek: Als je kind van zingen houdt, zullen ze genieten van onze zanglessen. We zullen melodieën verkennen, zingen in koor en ze leren hoe ze hun stem kunnen gebruiken om te schitteren.

🎨 Creativiteit & Vriendschap: “Junior Showbeesten” is meer dan alleen een workshop; het is een plek waar kinderen nieuwe vrienden ontmoeten, creatief kunnen zijn en hun zelfvertrouwen kunnen vergroten.

Onze coaches zijn er om je kleuter te ondersteunen en aan te moedigen terwijl ze hun talenten ontdekken en ontwikkelen.

🌟 “Junior Showbeesten” is ontworpen om plezier te combineren met leren, en we streven ernaar om elk kind te helpen schitteren op hun eigen unieke manier. Laat je kleuter deelnemen aan een geweldige reis vol creativiteit, expressie en vriendschap.

✨ Schrijf nu in om de ster in jouw kleuter te laten schijnen! ✨

Breng je kleuter naar “Junior Showbeesten” en zie ze stralen op het podium!