• +32 474 63 27 83
  • info@artac.be

HELP MIJN KIND WIL SOCIAL MEDIA!

HELP MIJN KIND WIL SOCIAL MEDIA!

Ben jij ook zo bang voor de dag dat je kind actief wordt op sociale media? Je bent niet alleen! Menig ouder heeft schrik voor dé vraag: “Mag ik op Instagram? (Of TikTok, of Facebook, of…)” Je kan de boot wel een tijdje afhouden, maar vroeg of laat kan je niet anders dan toegeven. Zorg dus dat ze goed voorbereid zijn als het zo ver is!
ARTAC kan je hierbij helpen, met de cursus Influencing -13.
Deze e-workshop, gericht op kinderen onder de 13 jaar, leert hen omgaan met social media content vóór ze actief worden op de platformen. Ze leren hoe ze gepaste foto’s, video’s, tekst en audiofragmenten kunnen maken, waar jij en de rest van de familie trots op kunnen zijn. Ze leren dat social media VERBODEN is voor -13-jarigen en waarom. Maar vooral ze leren hoe ze VEILIG hun platform kunnen onderhouden eens het zo ver is. Wie weet verdienen ze vroeg of laat hun brood als content creator.
Meer info? Stuur ons een mailtje of contacteer ons via onze Facebookpagina
yorgofontaine@gmail.com

Laat je bericht achter