• +32 474 63 27 83
 • info@artac.be

INFLUENCER WORDEN?

INFLUENCER WORDEN?

INFLUENCING 101

COVID heeft het verenigingsleven hard getroffen en ook het onderwijssysteem heeft zichzelf moeten heruitvinden. Het spreekt dan ook voor zich dat kunsteducatieve organisaties, zoals ARTAC, niet achter kunnen blijven. De workshops die we in normale tijden aanbieden, vereisen echter een fysieke en persoonlijke aanpak en kunnen dus onmogelijk vervangen worden door e-learning. Daarom werkten we de voorbije maanden aan alternatieven, waarvan INFLUENCING 101 nu het eerste aanbod is.

TOELATINGSVOORWAARDE VOOR DEZE WORKSHOP:

 • Je moet minstens 13 jaar oud zijn om aan deze workshop kunnen deel te nemen.

MYTHES ONTKRACHTEN ROND DEZE WORKSHOP:

 1. Je moet om deze workshop aan te vangen niet actief zijn op social media! Je kan op je eigen tempo zelf beslissen wanneer je de stap naar actieve influencing zet. Je kan alle opdrachten uitvoeren zonder ze openbaar te publiceren. Het kan namelijk ook fijn zijn om content te generen enkel voor een kring van intimi, zoals je eigen familie.
 2. NIEMAND GAAT UIT DE KLEREN! Het blijkt een hardnekkige mythe te zijn dat enkel lingeriemodellen succesvol kunnen zijn als influencer. Dat is dus niet het geval. Een creatieve geest is alles wat je nodig hebt. Daarom ook het volgende puntje.
 3. Het maakt niet uit wat je vindt van je uiterlijk. Influencen is meer dan foto’s of video’s maken en die dan op de gepaste social media posten. Influencen is content creëren en een publiek genereren. Dit kan perfect door enkel tekst en/of klankopnames te maken. Alles ligt eraan welk doel je wil bereiken.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

 1. Wij gaan samen met jou op zoek naar wat je eigen persoonlijkheid inhoudt. Ben je een extraverte gamer? Geweldig! Ben je eerder de anonieme schrijver die onder een schuilnaam wil publiceren? Lekker mysterieus! Iedereen kan influencen!
 2. We leren je zonder budget waardevolle content (Tekst, foto, video,…) creëren op je eigen maat en op maat van je doelpubliek.
 3. We overlopen samen de mogelijkheden en valkuilen van verschillende social media-kanalen.
 4. Als je daarvoor kiest kunnen we ook je Influencer-Management voor onze rekening nemen.

Deze workshop hanteert de basisstructuur van alle ARTAC-programma’s:

 • Liefhebber
 • Doorzetter
 • Fanaat
 • Kandidaat
 • Aspirant
 • Coach
 • Instructeur
 • Afdelingshoofd

De workshop wordt gegeven door Yorgo Fontaine, Afdelingshoofd en Oprichter van ARTAC

yorgofontaine@gmail.com

Laat je bericht achter